penaja bersama~

Rabu, 28 April 2010

mgu yg sdey...

salam semua!!!

mgu ni ss sdey sgt..huhu


glitter-graphics.com
merenung nasib ss..macam mana la masa depan ss ek??

xble nk tdo..huhuhuhu


glitter-graphics.com
kan best klu ble tido mcm ni???..huhu

di depan org..
ss adalah gadis yg ceria ,kuat, tabah,positif..etc..

glitter-graphics.com
ss lebih kurang mcm ni la..tersenyum je..hehe


glitter-graphics.com
mcm ni..



tp di dalam hati..
d blakang smua org..

glitter-graphics.com


glitter-graphics.com

ss harap pelangi akn menyinari hidup ss..
yeah!! ss tgu saat itu..

glitter-graphics.com
ss akn terus menunggu..


walau bagaimanapun hidup ini ..
teruskan tersenyum!!!


demi org2 yg sygkan kita..


smoga hari yg ceria akn segera menjelma!!!


ss syg smua kwn2 ss..hehe


nah ss blanja mkan kek sbb sudi bc luahan ss..


kita jumpa lg di post akn datang ye..
k la..
adios~
salam..

glitter-graphics.com


Custom Glitter Text

9 comments:

Iznie berkata...

shaza...
jgn la sedey2...

percaya la...rezeki org tak sme...
mybe lambat...tapi tak bermakna takde...
insyaAllah...kita akan dapat jugak apa yg kita nak...

kalau dapat byk offer pun actlly bley pening jugak...
even dye minat giler2 nak jadik cikgu, akan ramai orang yg takkan bg dye jadik cikgu..
dorang ckp..."laa...rugi jer blaja pandai2 kalau jadi cikgu, kau sepatutnya jadi doktor.." hhuhu

entah2...suati hari nnti shaza jadi jutawan ke...
tak semestinya kne dpt stret A's je.. kan?
masuk matrik klu nak kantoi buat apa...
:)

sugar2 kapas strawberry berkata...

ss npe sedey2 ni???
huhu..chaiyok2..

xmo sedey2 ye ss??
jom sy blnja mkn gula2 kapas ;)

sizukaDeboss berkata...

senyum selalu=))setiap perkara yg tjadi ada hikmahnya=))

jane berkata...

jgn sedih....big hug!

















>____<

smile_gurlz berkata...

iznie>tq...shaza xdak la sdey sgt..
risau je..hehehe

sugar2 kpas starberry>tq..tp xleh makn gula2 kpas byk2..hehe..

sizukaDeboss>tq..

jane>tq3x..

lepat>pelik la awat blog lepat xdak ek komen kat cni dah approve td..hmm xpa la ..tq lepat..

MR Bang Miji berkata...

comey gmbr2 sume tuh..sabo erkk

yui92 berkata...

k...wanna say jgn sedih gk...

Nisaeciz berkata...

hishh. nape ni sayang? sesih2 je. redha la dgn tiap apa yg berlaku okey? sabar. sbb tiap kemenangan berpihak pada yang sabar. dan Allah suka org yg sabar. chill up dear. ;)



nak tgk apa yg kamu sudi komennn = Pendapat korang tentang background baru

smile_gurlz berkata...

mr bangmiji>tq2

yui92>ok dah xsdey dah..

nisaeciz>tq..sdar ttg itu..akn berusaha mnjadi lebih kuat..

 

the real me.. Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template